08 April 2010

dua ketul objek yang bercas positif itu Pijod dan Zul

Dari Pijod dan Zul

TERIMA KASIH.THANK YOU.DANKIE.SALAMAT KA.KIITOS.MERCI.DANKE.GRAZIE.GRACIAS.


Tujuh perkara tentang aku :
1. Ada tahi lalat pada mata putih.
2. Gigi congkar-mangkir.
3. Kepala besar. (bukan besar kepala)
4. Gila muzik etnik Afrika.
5. Ada tabiat mempenyek-penyekkan kucing.
6. Mengidam stokin hitam yang panjang sampai paras lutut dipakai dengan but hitam potongan tinggi sampai paras lutut.
7. Suka warna neutral (klasik).

Blog cun / kacak :
e


Ada beberapa pekara sebelum saya boleh perasan jadi "Beautiful Blogger".


Syarat-syaratnya ialah:


1. Cakap TERIMA KASIH kat pemberi award sambil link-kan beliau.

2. Bagi kat lima belas (baca:15) blogger yang anda baru je discover dan mereka tu fantastik, bombastik, mr loba-loba :P

3. Kontek mereka yang disebutkan dan bagitau mereka dah menang award

4. Bagitau 7 perkara pasal diri anda.

(tiru dan tampal dari blog Zul)

0 refleksi:

darjah

catatan

 
bloggerbukan.gila.kuasa