29 April 2010

label baru : catan. ~errrr


masih sifar dengan ilmu catan-

p/s : kenapa saya buat catan ini?sebab kepala rasa macam gempa.

21 April 2010

Peluang Kedua

maaf-

terlalu selalu disebut
normalnya tiada membawa apa-apa maksud
maaf-
jangan cuma tahu ucap
cuba tahu apa yang diharap
maaf-
kenapa terlalu murah dihargakan
mungkin sahaja boleh dibeli di pasaran
bagi kau yang kontang dengan perasaan.

p/s : aku menanti perubahan setelah perubahan yang awal dahulu kau lakukan.

20 April 2010

lantak mereka lah, sis...teruskan apa yang kamu fikir terbaik.

Kita hidup
bukan untuk
mendengar
cakap-cakap
orang bodoh.


p/s : belum berpeluang ambil gambar.kamera tak ada.ptuih~ :(

14 April 2010

L to the A to the U to the R to the A

~LAURA MARLING~



google


p/s : teq,live more doesn't mean love more.give love wings if it should leave.

13 April 2010

beri aku ubat kuat..

Berikan aku barang selembar daripada kekuatanMu..

12 April 2010

Berkarya bukan sekadar bekerja.

BERKARYA ITU MEDIUM POSITIF BAGI MENVISUALKAN EMOSI - JUGA TERAPI PSIKOLOGI

senyum selagi ada mulut :)
senyum walaupun perit :'-)

11 April 2010

dear caffein II~

- i think i am strong enough but...

...the trauma is far stronger than me -

10 April 2010

dear caffein~


I want sleepless night because I do not want to have a dream about you again.

But caffein really burning deep inside my vein and I can not take it anymore and last night I dreamt that you were behind me with your ultramarine blue shirt and there was no gaps between you and my body.

No. It was not really a dream. It was a nightmare.

09 April 2010

Cascada_Piece of Heaven

The minute you walked through my door
I knew this love is forever more
But then you told me all these lies
See the tears filling up my eyes

All I want, is a little piece of heaven
All I need, a little piece of heaven

Piece, of heaven

All I want, is a little piece of heaven
All I need, a little piece of heaven

Naaaa, na na na na na na, na na na
Naaaa, na na na na na na, naaa naaa naaa

Piece, of heaven

You taught me right from wrong
And told me always to be strong
But now i'm better off alone
Searching for a better home

All i want, is a little piece of heaven
All i need, a little piece of heaven

Naaaa, na na na na na na, na na na
Naaaa, na na na na na na, naaa naaa naaa

Piece, of heaven
Piece, of heaven
Piece, of heaven (heaven heaven heaven)

08 April 2010

dua ketul objek yang bercas positif itu Pijod dan Zul

Dari Pijod dan Zul

TERIMA KASIH.THANK YOU.DANKIE.SALAMAT KA.KIITOS.MERCI.DANKE.GRAZIE.GRACIAS.


Tujuh perkara tentang aku :
1. Ada tahi lalat pada mata putih.
2. Gigi congkar-mangkir.
3. Kepala besar. (bukan besar kepala)
4. Gila muzik etnik Afrika.
5. Ada tabiat mempenyek-penyekkan kucing.
6. Mengidam stokin hitam yang panjang sampai paras lutut dipakai dengan but hitam potongan tinggi sampai paras lutut.
7. Suka warna neutral (klasik).

Blog cun / kacak :
e


Ada beberapa pekara sebelum saya boleh perasan jadi "Beautiful Blogger".


Syarat-syaratnya ialah:


1. Cakap TERIMA KASIH kat pemberi award sambil link-kan beliau.

2. Bagi kat lima belas (baca:15) blogger yang anda baru je discover dan mereka tu fantastik, bombastik, mr loba-loba :P

3. Kontek mereka yang disebutkan dan bagitau mereka dah menang award

4. Bagitau 7 perkara pasal diri anda.

(tiru dan tampal dari blog Zul)

05 April 2010

cubaan membuat HDR yang tak berapa ada rupa HDR..

p/s : rindu pada bendang dan juga pada organisma pertama yang berjaya meyakinkan aku bahawa bendang itu sesuatu yang positif.indah.

03 April 2010

Seberang Perai


p/s : Refleksi selepas PBS : Setelah menjalani PBS, saya dapati Char Koay Teow adalah suatu objek yang ajaib di utara.

02 April 2010

1 ~ 1 000 000


Sepanjang kita rasa dia baik, kita cakap :
Kamu satu daripada sejuta.

Dan apabila sebenarnya dia bukanlah baik untuk kita, kita akan cakap :
Kamu salah satu daripada mereka yang sejuta itu.

01 April 2010

Sibuk la kau!!!


Aku mahu buat kerja.
Aku mahu sibuk.
Saat ini kesibukkan benar-benar catalyst untuk aku cepat-cepat melupakan kamu.
Sialnya, aku yang sepatutnya sibuk dengan kerja tidak merasai kesibukan.

darjah

catatan

 
bloggerbukan.gila.kuasa