23 April 2011

3 sebab aku memuat naik foto ini.


1. Foto ni belum pernah dimuat naik.
2. Perasaan gembira yang melampau-lampau hari ini.
3. Broadband line berdesup-desup tahap kelajuannya.
4. Tiada satu pun antara sebab tersebut dapat dikategorikan betul atau setidak-tidaknya separa betul.

p/s : maaf semua.kurang sihat hari ni.menggeletar dan sejuk kaki dan nampak bintang banyak banyak banyak banyak banyak..........sekarang saya janji saya takkan minum white coffee lagi dan sekarang jugak awak percaya saya akan ingkari janji tu.

2 refleksi:

april said...

i'm sorry.
i just fall in love
with most of the photos
in this blog.
:P


btw,white coffee sgt sedap.

phyca antares said...

tak perlu kata maaf.kamu dibenarkan cinta semuanya.tapi malangnya mereka hanyalah fake. palsu. tipu. plastik. they're all been edited.(nampak benor nipunya tu..)

foto-foto asli tidak dimuat naik kerana penulis merasakan mereka bakal mengundang 1 folder makian dari sesiapapun.thanks, by the way. :)

darjah

 
bloggerbukan.gila.kuasa